• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Vize almak isterken dolandırıldı. Hem parasından hem pasaportundan oldu

baba

Forum Üyesi
Vize almak isterken dolandırıldı. Hem parasından hem pasaportundan oldu

İstanbul'da yaşayan 46 yaşındaki Resul Kandemir, Almanya'da çalışma hayaliyle vize işlemlerini yapması için bir vize danışmanlık firmasına 5 bin euro ödeme yaptı. Ancak 2024 yılından bu güne bir gelişme olmayınca savcılığa suç duyurusunda bulundu. Haber: Rojbin Hayrullahoğlu

İstanbul'da 46 yaşındaki Resul Kandemir, 2024 senesinde Almanya'ya taşınma kararı aldı.

İnternetten bulduğu bir vize danışmanlık şirketiyle anlaşma yapan Kandemir, karşılığında da 5 bin euro ücret ödedi. Ancak süreç beklediği gibi olmadı ve sonucunda vize danışmanlık firmasını dolandırıcılıkla suçladı.

Vize danışmanlık firmasının sürekli erteleme yaptığını belirten Kandemir, “Yurt dışına işçi olarak gönderilme umuduyla başvuruda bulundum. Almanya'da bir sene boyunca kargo paketleme koli paketleme gibi vasıfsız iş vaadinde bulundular. Biz bu euroları bu işi hızlandırmak için verdik. 40-45 günde Almanya'ya götürüleceğini söyledi” diye konuştu.

“PASAPORTUMLA BAŞKA BİR ŞEY YAPACAKLARINDAN KORKUYORUM”

Süreç, Kandemir'in beklediği gibi ilerlemedi. İddiaya göre, bir kaç ay içerisinde Almanya'ya gitmeyi bekleyen Resul Kandemir'in süreci 1 buçuk yıla kadar uzadı.

“Siz pasaportu isteyince ne diyorlar?” sorusuna Kandemir, “'Mahkemede görüşürüz' diyorlar. Pasaportumla başka bir şey yapacaklarından korkuyorum. Adam kaçırma sahtecilik gibi” şeklinde yanıt verdi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Firmadan geri dönüş alamayınca savcılığa suç duyurusunda bulunan Kandemir, “Beklentim onların bana geri dönüp pasaport ve paramı iade etmesi. Paramı versinler şikayetimden vazgeçeyim. Devletin bu konuda duyarlı olmasını talep ediyorum” dedi.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.