Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Neospor youtube kanalında konuşan ikili şunları söyledi.Uğur Sever: ''Beşiktaş yine kazanamadı, yine öne geçtiği bir maç. Son 7 maçın Beşiktaş hepsinde öne geçiyor. Yalnızca ikisini kazanabiliyor. Şimdi bu çok ciddi bir sıkıntı. Sergen Yalçın da maç sonu önemli açıklamalarda bulundu. Şunu diyor: 'psikolojimiz bozuldu.' diyor. Yani bütün bu sıkıntıyı oyuncuların psikolojisinin bozulmasına bağlıyor.''Ahmet Çakar: ''Bozulmayacak kardeşim. Milyonlarca euroyu alırken psikolojim bozulmuyor. Milyonlarca euroyu efendim oyunculara bonservis verirken hiç psikolojik bozulmuyor. Sergen Yalçın yılda 1 milyon euro civarında bir para alırken psikolojisi bozulmuyor. Ne demek psikolojisi bozulmak? Maç öncesi 'Eksiğimiz yoktu' diyorsun. Kaybettikten sonra 'Eksiğimiz var' diyorsun. Sergen Yalçın zeki adamdır. Beşiktaş'ta yalnız söyleyeyim bak 'Bu tablonun sorumlusu Sergen'dir' demem. Haksızlık yapmış olurum. 'Bu tablonun sorumlusu Serdal Adalı'dır' demem. Serdal Adalı ve Sergen Yalçın, enkaz devraldılar. Elle tutulur tek oyuncuları vardı. Rafa Silva. O da ahlaksız çıktı. Sportif anlamda ahlaksız çıktı. sportif anlamda ahlaksız çıktığı için Beşiktaş elindeki yegane değerli oyuncusunu yararlanamıyor. Rafa yoksa Beşiktaş eşittir Kasımpaşa. Rafa yoksa Beşiktaş eşittir Kayseri. Takım kalitesi anlamında konuşuyorum, camia anlamında demiyorum. Her camia saygındır. İddia ediyorum Başakşehir takımı, Göztepe takımı, Samsun takımı bu Beşiktaş'la 10 maç oynasınlar. Galibiyetler eşittir. Beşiktaş'ın Rafa'dan başka nesi var?''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..