Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Duhuliye;"Beşiktaş GAİN Basketbol takımının 2025 Avrupa ve Lig performansını nasıl değerlendirirsiniz?"Ahmet Kandemir; Sezonun en formda takımı olarak Beşiktaş GAİN'i rahatlıkla söyleyebiliriz. Sonuç olarak bugün ligde namağlup. Tabi ki uzun sezon içerisinde takımların belli yerlerde düşüşleri, çıkışları olacaktır. Önemli olan final periyodu olan hem EuroCup hem de Türkiye Lig'i için söylüyorum play-of döneminde formda girmek bence çok uzun yıllar sonra ilk defa lig için şampiyonluk şansının çok yüksek olduğunu söyleyebilirim. Fakat Avrupa'da EuroCup'ta özellikle kaybetmiş oldukları deplasman takımlarının bütçeleri de Beşiktaş GAİN'in çok altında olması da düşündürücü.Sonuç olarak daha sonraki unsurlarda gittikçe daha kuvvetli takımlarla oynayacak. Bu kaybettiği takımların Beşiktaş'ın çok altında olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak kupa hedefinde hem Türkiye, hem de Avrupa'da bu kadar maç trafiğinde dönem dönem konsantrasyon düşüklükleri, kişisel düşükler olacaktır. Beşiktaş şu ana kadar en az etkilenen takım olarak gözüküyor. Her maçı arkasında kaybettikten sonra Aliağa maçını da kazandı ama sonuç olarak sezon başındaki kadar savunmayı ve hücumu çok arzulu oynayan bir takım olarak gözükmediler. Bu biraz mental yorgunlukta oluşabilir. Mutlaka bir düşüş olacaktır. Çok uzun zaman sonra ilk defa lig şampiyonluğuna aday bir takım olduğunu düşünüyorum. EuroCup'ta da kuvvetli takımlar var sadece soru işareti deplasman maçlarında özellikle ya kaybediyorlar ya da çok rahat kazanamıyorlar. EuroCup'ta hedefe varman için deplasman maçlarını da daha rahat kazanacak maçlar oynamanız gerekiyor. Bunlar benim şahsi fikirlerim.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..