• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Bu takımı ben kurmadım!

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
''Bu takımı ben kurmadım. Bunlar benim oyuncularım değil. Gördük Graf!ların neler yaptığını. Bireysel hatalar yüzünden kaybediyoruz. İki-üç transfer dönemine ihtiyacımız var.''Bu ve bunun gibi saçma sapan, yöneticilik becerisinden uzak lafları futbol takımının başındaki kişi yapmadı mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?'Göreceğiz cumartesi ne olacağını' gibi meydan okuyan cesur yürekten; topçularını gömen, camiasına kendi kadrosunun çöp olduğunu inandırmaya çalışan korkak bir deve kuşuna geçen bir anlayış…Neden yaptı, kime hizmet etti sayın Sergen Yalçın bilmiyorum ama Beşiktaş’ın iyiliğine yapmadığı dün gece belli oldu.Beraberlik kötü sonuç evet, kabul edilemez evet; ama bunun yanında bu takım, defoları olsa da özellikle ön tarafta başarılı olacak kaliteye sahip, gayet de yüksek kapasitesi olan bir kadro.Hoca ilk geldiği andan itibaren sorumluluğu üzerine alıp “Bu takım herkesi yenecek, takır takır oynayacak.” dese ne olurdu? Pulları mı dökülürdü hocanın? Karizması mı çizilirdi?Şimdi, değil karizma birçok taraftarın gönlünde kendi üzerini çizdirdi hoca.Tekrarlayalım: Biraz motivasyonla Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Samsun maçlarında puan kaybedilir miydi? Hanımlar, beyler... Hoca 2. hafta işbaşı yaptı ha, yanlış olmasın; 3,5 aydır bu takımla yatıyor kalkıyor.Yok öyle “Banane, banane... Ben kurmadımlar, benim takımım değiller.” Gerizekâlı değiliz hamdolsun. Önce kendisi kabul edecek: Bu takımın ligde bu sıralamada olmasının tek suçlusunun Sergen Yalçın olduğunu.Düzgün karakterlilik bunu gerektirir. Çıkacak “Ben bu kadroya hak ettiği kadar puan aldıramadım.” diyecek.Teknik heyetteki arkadaşların bizleri keriz zannettiklerini zannetmiyorum. Çok dansa gerek yok; durun ve kabul edin önce.Soruyorum: Girişte yazılan cümlelerle işine başlayan hocayı topçu milleti taşır mı? Bana göre şapka düşmüş kel görünmüştür. Son 5 yılın en rezalet kenar yönetimi sergilenmiştir.Ama herkes hak ettiğini yaşar. İlk ihtiyacı olduğunda yanına gittiğinde kendisine kapıyı gösteren hocanın peşinden yalvara yalvara, koşa koşa giden başkana az bile bunlar.Ha bitti mi bu hikâye? Yok… Daha bu hoca ve teknik ekibi ocak ayında transfer yapacak. Kulübün borç yükünün üzerine bir tur da bu ekip binecek. Başkan baştan vermiş bu sözü onlara belli ki.Arkasında ne var, nasıl bir maddi-manevi anlaşma var bilemem; kimseyi de suçlayamam. Ama ben tamamım, kabullendim; siz de öyle yapın, tavsiye ederim.Tek dileğim, inşallah eğrisi doğrusuna denk gelir de aldıkları oyuncular işimize yarar.Öte yandan, ülke futbolunda değişen bir şey yok. Hacivat–Karagöz oyunu devam ediyor. Kuklalar birileri tarafından oynatılıyor.Samsun’un verilmeyen penaltısından sonra Amerikalı başkanları “Benim 1 puanımı verin, ne yapın ne edin bir yerden bulun verin.” diyebiliyorsa işin geldiği noktayı anlatmaya da çok gerek yok.Dün akşam devrenin son dakikasında verilmeyen penaltı, değersizlerin, kulların, kölelerin, üç kuruş etmeyenlerin eseridir.Canımızı acıtmaz artık bu zavallıların yaptıkları. Kurdukları düzen bir gün kafalarına yıkılacak, inşallah göreceğiz o günleri.Bülent Bilirgen / duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.