• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Sosyal medya fenomeni canlı yayında yaparken dehşete şahit oldu: İnanmadık ilk başta

Defne

Forum Üyesi
69679447a93cac10663613fd.jpg

Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında Büyükçekmece Albatros Sahili’nde meydana geldi. Sanal medyada canlı yayın yapan Sinan Can Sakızlı, eşiyle birlikte yürüyüş yaptığı sırada denizde bir kişinin olduğunu fark etti.

6967930aa93cac10663613dd.jpg

Durumu anlayan çift, denizdeki denizdeki kişiyi kurtarmak için hemen yardıma koştu. Çevredekilerden yardım isteyen çift, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, denizden çıkarılan kadına yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

69679315a93cac10663613df.jpg

'EŞİM DENİZDE BİR İNSAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ'

Olayı anlatan sanal medya yayıncısı Sinan Can Sakızlı, “Eşimle dışarı çıkmıştık ve canlı yayındaydık. Bir anda eşim denizde bir insan olduğunu söyledi. İlk başta inanamadım. Sonra vatandaşlık görevimi yaptım diyebilirim. Aslında herkesin yapabileceği bir şeydi. Canlı yayının da etkisiyle çevredekileri toplamak istedim. ‘Gelin, kadını kurtaralım’ dedim. Yaklaşık 15-20 dakikalık bir uğraşın ardından kadını kurtardık. Kadının bilinci kapalıydı. Videoda tam belli olmuyor ama elimi uzattığımda gözleri kayıyordu. Bu yüzden sürekli bağırarak kendine gelmesini istedik. Çevrede kimse yoktu. Eğer biz oradan geçmeseydik kimse fark etmeyecekti" dedi.

69679320a93cac10663613e1.jpg

'NEDEN KAMERAYI AYARLIYORSUN DİYE TEPKİLER ALDIM'

Sinan Can Sakızlı, "Tepki almak için yapmadım ama hayatımda ilk kez bu kadar olumlu tepki aldım. Olumsuz tepkiler de oldu; ‘Kadını neden bırakıyorsun, neden kamerayı ayarlıyorsun’ diyenler oldu. Benim işim yayın yapmak ama o an ellerim donmuştu. Orada başka kişiler de vardı. Kısa süreliğine bırakıp ısındım. Üzerimdeki her şeyi çıkardım, çoraba kadar. Denize atlamayı düşünüyordum ancak eşim atlamamam gerektiğini söyledi. İki kişi daha ‘atlama' dedi. Çünkü iyi bir yüzücü değilim. Ben de boğulabilirdim. Doğru olanı yaptığımızı düşünüyoruz. Aksi halde bu kez benimle uğraşacaklardı. Sonradan kadının durumunu sordum, şokta olduğunu söylediler. Son halini de merak ediyorum" dedi.

69679334a93cac10663613e3.jpg

Olay çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kadının denize atladığı, yayıncı çiftin de durumu fark ederek hızla olay yerine koştuğu anlar yer aldı. (DHA)

Haber Detay Görsel Slider

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.