Beşiktaşlım
Forum Üyesi
HT Spor'da konuşan Emre Eren'in değerlendirmeleri şu şekilde:Serdal Adalı, Rafa Silva’dan vazgeçtiğini söyledi!Emre Eren: ''Serdal Adalı ile çok uzun soluklu bir görüşme yaptık. Başkan Serdal Adalı, Rafa Silva’dan vazgeçtiğini ancak ciddi bir bonservis bedeli beklediğini iletti. Rafa Silva gibi değerli bir oyuncunun ağzını açmaması, teknik direktörle görüşmemesi, antrenmanda yavaş yürümesi ve takım arkadaşlarını bozması, Beşiktaş’a bu konuda son noktayı koydurdu.''Serdal Adalı, yabancı VAR hakemi istiyor!Emre Eren: ''Başkan Serdal Adalı, özellikle VAR hakemleriyle ilgili olarak Beşiktaş’ın VAR’dan ve hakemlerden çok çektiğini iletti. Trabzonspor derbisinde 38. dakikada Bilal Touré’nin kırmızı kartla oyundan atılmasının Beşiktaş’ı ve taraftarını üzdüğünü, bunun bir daha tekrarlanmaması için yabancı VAR hakemi talebini ilettiğini söyledi.''Beşiktaş, devre arasında dört önemli transfer yapacak!Emre Eren: ''Beşiktaş’a devre arasında çok önemli dört transfer yapılacak. Serdal Adalı şunları söyledi: 'Sezon başında transferleri ben yaptım. Ancak şimdi Serkan Reçber ve Sergen Yalçın’a bıraktım.' Bu transferlerle Fenerbahçe ve Galatasaray’ın önemli oyuncu seviyelerine yaklaşmak istiyoruz ve Beşiktaş’ı önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım olarak görmek istiyoruz.''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..