Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ergin Aslan;Rafa konusunda hala şunları duyuyorum; oynamak isterse forması hazır. Oynamak isterse oynar. Soyunma odasında forması var. Öyle şey olur mu? Beşiktaş'la ilgili yönetici filan konuştuğunda ilk söz 'Süleyman Seba'dır'. Seba ile başladığınız cümle sanki sizi kurtaracak gibidir.Bir Feyyaz Uçar meselesi vardır haklıyı, haksızı geçiyorum. Feyyaz Uçar meselesi Beşiktaşlılar için Metin, Ali, Feyyaz'dan ötesi var mıdır? Ne yapmıştır Süleyman Seba? Tümer Metin meselesi vardır işte Beşiktaş kaptanıdır. Beşiktaş nasıl bir tavır almıştır? Sosa meselesinde Fikret Orman bir tavır almıştır. Dolayısıyla Rafa Silva meselesinde değil Rafa Silva farklı isim olsun... Beşiktaş'ta karşı karşıya gelecek, ben oynamak istemiyorum, maça çıkmak istemiyorum, bunu rest olarak koyan oyuncuda mesele çok bile uzadı. Hukuki olarak uzaması normal UEFA ve FİFA'nın yaptırımları var, bu yüzden adet yerini bulsun diye idmana çıkıyor. UEFA ve FİFA sürekli oyuncudan yana kararlar aldığı için bunun saçmalığı var. İşçi kanunu gibi bakamayız. Beşiktaş rafa'yı idmana almasa, mobing uygulasa Rafa Silva 30 milyon euro alır. Ben gidiyorum, nereye gidiyorsun? 8 milyon imza parası aldın, bir o kadar yıllık maaşın var, ben oynamak istemiyorum. Öyle bir şey yok...Beşiktaş'ın burada gerekirse zarar etmeyi göze alarak, gerekirse sözleşme sonuna kadar mevcut direncinin rkasında durması lazım. 15 milyon euro olmaz, 10 milyon euro olur. Rafa Silva'nın dediği ben 3 milyon euro getireyim, beni serbest bırakın belki orada Benfica, Mourinho işleri de var. Beşiktaş tarafından daha sert tavırla bu süreç yürütülmeli...duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..